Utbildningsinfo

Vi erbjuder följande utbildningar

Bil

Vi erbjuder körlektioner med både manuell och automatbil. Dessa lektioner är 40 minuter långa, men vi kör alltid 80 minuters dubbellektioner och vi hoppas du ska få en trivsam och effektiv utbildningstid. Vårt mål är att du ska bli en säker förare.

MC

Vi erbjuder körlektioner för A1 (lätt) och A(tung). Dessa lektioner är 55 minuter och bokas ofta som dubbellektioner så det blir 110 minuter långa MC körlektioner. Vi kör Kawasaki Z650 2020/21

Moped

Vi erbjuder även utbildning för moped (AM). Läs mer och boka på moped-sidan

Handledarkurs

Är en obligatorisk kurs för dig som ska köra privat. Både handledaren och eleven måste gå kursen. Kursen är 3 timmar och 20 minuter lång och då ingår även fika. Välkommen att boka via startsidan. Läs mer om introdukutionsutbildningen hos Transportstyrelsen

Teorikurs

Vår teoriutbildningars sker online via elevcentralen. Samtidigt som du läser böcker som du får av oss om du köper ett paket. För övrigt går såklart att köpa onlilnetester samt bok-paket separat.

Risk 1:an

Är en obligatorisk utbildning när man ska ta ett körkort. Utbildningen lyfter fram attityder som är riskfyllda i trafiken bl.a. beteende, alkohol, droger och trötthet. Utbildningen är 3 timmar och 20 minuter, där ingår även fika.

Risk 2:an

Halkbanan, eller Risktvåan som utbildningen egentligen heter, är ett obligatoriskt moment som du måste klara för att ta körkort. Syftet med att göra Halkan är för att du ska lära dig mer om hur du bäst hanterar allvarliga och farliga situationer, när du tappar kontrollen över bilen. Vår rekommendation är att man skall ha kommit rätt långt i körutbildningen och förstå risker samt köra i inhägnat område för att boka risktvåan.

Teorihjälp

Har du problem med teorin? Boka in en privat teorilektion, där du är ensam med en trafiklärare. För tillfället kostar en timmes teorihjälp 600kr, du är välkommen att beställa via pris-sidan!

Intensivutbildning

Vi erbjuder intensivutbildning i din egen takt. Intensivutbildningen är 20 körlektioner (bil) & 10 körlektioner (MC), teorikurs, webbtester, Risk1:an och alla böcker som du behöver. Alla våra paket skall utnyttjas inom 6 månader.

Sociala medier

facebook

© 2024, Amins Trafikskola

Amins Trafikskola

Vårväderstorget 4
418 31 Göteborg

: 031 54 42 00
: info@aminstrafikskola.se

Öppettider

Mån - Tors 10:00 - 17:00